Vloertegels

Voor de keuze van tegels staat het team van Gedimat bouwcenter Hendrickx steeds voor u klaar met raad en advies in de ruime showroom te Bekkevoort, Staatsbaan 253.

BEBA bv plaatst alle soorten en formaten vloertegels van A tot Z.

Wat doen we en voor wie?

Bij ons is iedereen welkom!

Dit betekent dat wij zowel kleine als grotere vloerwerken professioneel en vakkundig zullen uitvoeren. Dus als het nu gaat om het vloeren van een kleine oppervlakte, een nieuwbouwwoning, een renovatieproject of het vloeren in een appartementsgebouw, BEBA bv is steeds uw geschikte partner!

Soorten vloertegels

Keramisch

Het enorme voordeel van een keramische vloertegel is dat het erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden is. Het neemt geen vocht op, het krast niet en de kleur blijft echt.

Een keramische tegelvloer geeft een prachtig resultaat en is in vele afmetingen en kleuren te verkrijgen.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tegel met het uitzicht van parket, metaal look, beton look, marmer of basalt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Voor buiten zijn er antislip tegels met een dikte van 2cm.

Onderstaande foto's zijn uitgevoerd door BEBA bv, voor meer foto's kijk bij realisaties.

Natuursteen

Natuursteen in het algemeen, of het nu een leisteen vloer, een travertin vloer, een hardsteen vloer, een marmeren vloer of een granieten vloer is, deze zijn erg levendig en warm van uitstraling. Geen enkele tegel is hetzelfde. Om deze reden wordt vaak gezegd dat een natuursteen vloer leeft.

Daar tegenover staat wel dat er kleine onvolmaaktheden opgemerkt kunnen worden, omdat het rechtstreeks afkomstig is uit de natuur.

Onderstaande foto's zijn uitgevoerd door BEBA bv, voor meer foto's kijk bij realisaties.

Plaatsing van A-Z

BEBA bv plaatst niet enkel tegels, maar ook alles daarvoor. We bieden namelijk ook vloerisolatie zoals PUR en EPS STAR BEADS LOW LAMBA aan. 

Om uw vloerwerken ideaal voor te bereiden voeren wij zelf de chapewerken uit. Schakelt u ons in voor alle stappen van uw vloer, dan bent u verzekerd van een perfecte afwerking zonder zorgen!

Ontvang je graag een vrijblijvende offerte?

Wij komen graag bij u thuis of op de werf om de uit te voeren werken te bekijken.