Wandtegels

Voor de keuze van tegels staat het team van Gedimat bouwcenter Hendrickx voor u klaar met raad en advies in de ruime showroom te Bekkevoort, Staatsbaan 253 .

BEBA bv plaatst alle soorten en formaten wandtegels van A tot Z. Wilt u een nieuwe badkamer? Contacteer ons .

Wat doen we en voor wie?

Bij ons is iedereen welkom!

Dit betekent dat wij zowel kleine als grotere tegelwerken professioneel en vakkundig zullen uitvoeren. Dus als het nu gaat om het betegelen van een toilet, het plaatsen van keukentegels, een badkamer of het betegelen van traphallen, BEBA bv is steeds uw geschikte partner!

Soorten wandtegels

Keramisch

Het enorme voordeel van een keramische wandtegel is dat het erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden is. Het neemt geen vocht op, het krast niet en de kleur blijft echt.

Een keramische wandtegel geeft een prachtig resultaat en is in vele afmetingen en kleuren te verkrijgen.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tegel met het uitzicht van parket, metaal look, beton look, marmer of basalt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Onderstaande foto's zijn uitgevoerd door BEBA bv, voor meer foto's kijk bij realisaties.

XXL Keramische tegels en platen tot 120 X 240/260cm!

Groot, groter, grootst! Voor een strakke en unieke uitstraling ga je voor grote wandtegels in XXL formaat.

Wil je een kleine ruimte groter laten lijken, kies dan voor een groot formaat tegel. Een XXL tegel brengt rust in de ruimte. Doordat je minder voegen hebt, oogt het geheel rustiger. En minder voegen zorgen verder nog voor een gemakkelijker onderhoud.

XXL tegels: een trend die blijft.

Onderstaande foto's zijn uitgevoerd door BEBA bv, voor meer foto's kijk bij realisaties.

Natuursteen

Natuursteen tegels in het algemeen zijn erg levendig en warm van uitstraling. Geen enkele tegel is hetzelfde. Om deze reden wordt vaak gezegd dat natuursteen leeft.

Daar tegenover staat wel dat er kleine onvolmaaktheden opgemerkt kunnen worden, omdat het rechtstreeks afkomstig is uit de natuur.

Onderstaande foto's zijn uitgevoerd door BEBA bv, voor meer foto's kijk bij realisaties.

Plaatsing van A-Z

Bij een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie is het vaak de tegelzetter die de afwerkingsgraad van de hele ruimte bepaalt. Een goede tegelzetter vinden, is dan ook erg belangrijk. BEBA bv is ervaren en precies genoeg om een piekfijne afwerking te garanderen.

Voor badkamers, toiletruimtes en keukens kan het kritische oog van een professionele tegelzetter van pas komen en plaatsen we allerhande tegels van klein tot XXL formaat volgens de regels van de kunst. Voor detailwerken hebben we het geduld en de technische kennis om fijn werk af te leveren.

Wanneer u graag een inloopdouche wenst, kunnen wij deze uiteraard ook waterdicht afwerken.

Ontvang je graag een vrijblijvende offerte?

Wij komen graag bij u thuis of op de werf om de uit te voeren werken te bekijken.